7 TIPS ΓΙΑ EXPRESS ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Κορίτσια μου ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού είναι ήδη εδώ και οι απανταχού παραλίες μας αναμένουν με ανοιχτές αγκάλες στις χρυσές αμμουδιές τους.

Πολλές φίλες όμως δεν έχουν καταφέρει να απαλλαγούν από τα παραπανίσια κιλά που μας πρόσθεσε η καραντίνα και νιώθουν περίεργα με το σώμα τους που αυτήν την εποχή εκτίθεται περισσότερο.

Ψυχραιμία! Έχουμε διαβάσει και ακούσει εκατοντάδες συμβουλές και άρθρα για το πώς να ξεφορτωθούμε τα ανεπιθύμητα κιλά μας , έχουμε κάνει κατά καιρούς τα περισσότερα από αυτά αλλά το project απώλεια βάρους φαντάζει όνειρο καλοκαιρινής νυκτός!

Εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει αρκετά από αυτά που λένε, αλλά εδώ θα μοιραστώ μαζί σας μερικά μυστικά μου,τα οποία έκανα συνδυαστικά και είχα γρήγορη επαναφορά του σώματος μου στην αρχική κι ακόμη καλύτερη κατάσταση.

Κανόνας νούμερο 1.

Βελτιώνουμε όσο γίνεται τη διατροφή μας. Τι εννοώ με αυτό… δεν κάνουμε ακρότητες αλλά κάποια πράγματα που μπορούμε να αποφύγουμε τα βγάζουμε από την καθημερινότητα μας. Πχαναψυκτικά, ζαχαρούχους χυμούς, γλυκά, πολλούς υδατάνθρακες κλπ και προσθέτουμε λαχανικά, φρούτα, πρωτεινούχες τροφές, ξηρούς καρπούς κλπ.

Κανόνας νούμερο 2

Πίνουμε 2 λίτρα νερό την ημέρα, σε αυτό συνυπολογίζω και τα κάθε λογής υγρά που μπορεί να πίνουμε.

Κανόνας νούμερο 3

Αντικαθιστούμε τους πολλούς καφέδες με άλλα διουρητικά και αντιοξειδωτικά ροφήματα πχ παγωμένο τσάι, σπιτική λεμονάδα, χυμό από ρόδι και άλλα.

Κανόνας νούμερο 4

Κάνουμε δύο με τρεις φορές τουλάχιστον την εβδομάδα μια ήπια έστω άσκηση.

Κανόνας νούμερο 5

Τρώμε το τελευταίο μας γεύμα αυστηρά πριν τις 8.00. Πάρα πολύ σημαντικό αυτό κορίτσια και φυσικά δεν εννοώ ότι δεν θα φάμε έστω μια φορά την εβδομάδα πιο αργά που θα βγούμε έξω.

Κανόνας νούμερο 6

Χρησιμοποιούμε αδυνατιστικά και ενυδατικά προϊόντα, τα οποία βοηθούν στο να διατηρείται η απαραίτητη υγρασία στο δέρμα και έτσι δεν εκκρίνει ο οργανισμός μας κακής ποιότητα λίπος για να ενυδατώσει τους ιστούς.

Κανόνας νούμερο 7

Κυκλοφορούν διάφορα αδυνατιστικά και συσφιγκτικά ρούχα όπως κολάν, κορσέδες και άλλα, που κι αυτά με τη σειρά τους συνδυαστικά με τα παραπάνω θα βάλουν το λιθαράκι τους στην επιχείρηση απόκτησης καλύτερου σώματος.

Κάντε αυτά για 15 ημέρες αγαπημένες μου και θα σας αρέσει τόσο πολύ αυτό που θα βλέπετε που σίγουρα θα θέλετε να συνεχίσετε μέχρι να αποκτήστε το σώμα των ονείρων σας.

Extrasecret

Επίσης θα σας αποκαλύψω κάτι που έχω ακούσει σχετικά με τη θερμοκρασία του φαγητού μας, που δεν έχω διασταυρώσει αλλά θα σας το πω. Όταν το φαγητό καταναλώνεται σε θερμοκρασία δωματίου κι όχι ζεστό τότε ο οργανισμός κάνει περισσότερες καύσεις και άρα καίει περισσότερες θερμίδες κατά την προσπάθεια να το φέρει στην θερμοκρασία του σώματος και να το διασπάσει. Συν του ότι επειδή δεν το απολαμβάνουμε το ίδιο όπως το ζεστό, τρώμε ίσως και λιγότερη ποσότητα. Έτσι καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια και χάνουμε θερμίδες.

Αυτά τα λίγα με αγάπη και καλό αδυνάτισμα!!!

Ευχαριστώ πολύ το https://www.likewoman.gr/για τη φιλοξενία του άρθρου μου

https://www.likewoman.gr/lw-beauty/lw-soma/7-tips-express-body-make-over.html

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.