ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Κορίτσια θέλω να σας πω τώρα για κάτι πραγματικά εντυπωσιακό το οποίο θεωρώ πως αξίζει να μάθετε. Πρόκειται για το NEOMIST ένα καινοτόμο προϊόν ενυδάτωσης και αντιγήρανσης σε μορφή serum για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου μας που έχει κυκλοφορήσει από την εταιρία NEOBEAUTY.

Είναι πολύ ελαφρύ όπως ένας ορός και εξαιρετικά ενυδατικό και αντιρυτιδικό όπως μια κρέμα.  Είναι γρήγορα απορροφήσιμο και πολύ εύκολο στη χρήση γιατί είναι σε μορφή σπρέι και κάνει και για τα μάτια!!!

Εφαρμόζεται με τρεις κυριολεκτικά κινήσεις δηλαδή τρεις ψεκασμούς από απόσταση  μία σε κάθε παρειά στο πρόσωπο και μια στο λαιμό ή το ντεκολτέ και τελειώσατε. Αν δε, το ψεκάσετε από τη σωστή απόσταση που είναι σχεδόν 30 εκατοστά δε θέλει καν ταμπονάρισμα ή άπλωμα με το χέρι!

Μπορεί να εφαρμοστεί σαν βάση αλλά και μετά  το μακιγιάζ  και το αποτέλεσμα θα σας  ξετρελάνει και στις δύο περιπτώσεις!  Δίνει άμεση λάμψη στο δέρμα ενώ ταυτόχρονα σταθεροποιεί και το μακιγιάζ!

Ναι ναι  καλά διαβάσατε! Τι άλλο να ζητήσεις από ένα προϊόν ομορφιάς?

 

Για τις γυναίκες που θέλουν να είναι ανά πάσα στιγμή λαμπερές και όμορφες με το NEOMIST έχουν τη δυνατότητα και καθ’ οδόν με ένα «ψιτ» να δίνουν στο δέρμα τους το Boost που χρειάζεται!

 

Εσείς μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το προϊόν??? Εγώ πάντως όχι!!!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.