Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ MICROBLADING ΦΡΥΔΙΩΝ, ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΑ

Κορίτσια μου ένα έχω να σας πω… όσες χρειάζεστε microblading φρυδιών τρίχα τρίχα και αμφιταλαντεύεστε…αφού επιλέξετε προσεκτικά την επαγγελματία του είδους που θα σας το κάνει πάρτε την απόφαση και Ναι κάντε το!!!
Και γιατί να το κάνετε; Γιατί όλες ελπίζω να συμφωνείτε μαζί μου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζουν τα φρύδια στο πρόσωπο καθώς αποτελούν την κορνίζα των πολύτιμων ματιών μας. Ανάλογα λοιπόν με το σχήμα, την πυκνότητα και το χρώμα των φρυδιών πετυχαίνουμε να «ανοίξουμε» ή να «κλείσουμε» το βλέμμα μας να μεγαλώσουμε ή να μικρύνουμε το μάτι μας να γλυκάνουμε ή να σκληρύνουμε την έκφραση του προσώπου μας.
Γι’ αυτό κι εγώ – δικαίως θα έλεγα – παρότι το χρειαζόμουν είχα ένα σχετικό άγχος να κάνω microblading  φρυδιών τρίχα τρίχα καθώς φοβόμουν ότι αν δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα θα περνούσε καιρός για να το ξεφορτωθώ.
Δεν ξέρω αν έχετε δει κι εσείς κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media με κάτι φρύδια πολύ έντονα, με πολύ έντονες γωνίες που φαίνονται αφύσικα; Εγώ αυτά έβλεπα και δεν ήθελα με τίποτα να μεταμορφωθώ σε Mεφίστο! Ωστόσο είχα κουραστεί καθημερινά να τα διορθώνω μόνη μου, να τα τονίζω και να τους επαναπροσδιορίζω το σχήμα με τα μολύβια κλπ γιατί παρόλο που έχω φρύδι με τα χρόνια και με το βγάλσιμο είχαν αδυνατίσει και είχε αλλοιωθεί το φυσικό τους σχήμα.
Η Κλεονίκη Καραθανάση, η αισθητικός που επέλεξα, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη γιατί είχα δει δουλειές της αφενός, και αφετέρου την ώρα της εφαρμογής πριν ξεκινήσουμε, άκουσε προσεχτικά τα θέλω μου και αφού μέτρησε με ειδικά εργαλεία τις ευθείες ώστε να βρούμε που ξεκινάει, που είναι η φυσική γωνία και που τελειώνει κανονικά το φυσικό μου φρύδι σχημάτισε το περίγραμμα.
Αφού το είδα, το συζητήσαμε κι αφού μου έλυσε όλες τις απορίες και τις ανησυχίες μου, ξεκινήσαμε.
Κορίτσια μου ευτυχώς που την άκουσα σε μια μικρή διαφωνία που είχαμε για το που πρέπει να τελειώσει το φρύδι μου. Επέμενε γιατί με βάση τις μετρήσεις που έκανε το φρύδι μου είχε αρκετό μήκος κι εγώ το φοβόμουν! Πόσο δίκιο είχε! Όταν τελείωσε το microblading το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο, φρύδια καλοσχηματισμένα και τόσο φυσικά!
ΠΡΙΝ
META
Το πρόσωπο μου έφεξε στην κυριολεξία, έδειξε πιο καθαρό, πιο ήρεμο με τονισμένες τις γωνίες! Τόσο, που όσοι με συνάντησαν μετά, με ρώτησαν αν έχω κάνει κάποια αισθητική θεραπεία προσώπου.
Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη είμαι! Γιατί δεν είναι μόνο ότι μου αρέσω κάθε φορά που κοιτιέμαι στον καθρέφτη είναι και ότι θα διαρκέσει για ενάμιση με δύο χρόνια οπότε καταλαβαίνετε …… Αντίο καθημερινή φροντίδα!
Κλεονίκη μου πραγματικά σε ευχαριστώ… Respect είσαι Θεά!!!
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.